top of page

Møbler

og opmagasinering

 

Skal møblerne opmagasineres i en kortere periode, eksempelvis i forbindelse med renovering af huset, en ombygning eller tilbygning, kan du leje en 20 fods container som leveres i din have.


Hvis vejret er køligt, bør du vælge en isoleret container til møbelopbevaringen, da der i kølige perioder vil dannes kondens i en ikke-isoleret container.

Se eventuelt her hvis du gerne vil vide mere om BOXIT Aarhus hvor du kan leje et depotrum til opmagasinering og møbelopbevaring.

Møbler og opmagasinering


Er det opmagasinering af møbler, eller opmagasinering i møbler?
 

Opmagasinering af møbler i en kortere periode kan eksempelvis være i et opbevaringsrum hos en self storage virksomhed.
 

Der er stor forskel på hvad du får, afhængigt af hvilken virksomhed du overlader dine møbler til. Nogen steder kan du leje et opbevaringsrum, som blot er en gammel lade hvor der er blevet banket et par rum sammen af træplader.
 

Der er ingen varme på, og rummene er ikke mere sikre, end at din nabo kan kravle over væggen og ind i dit rum.
 

Andre steder er rummene opbygget af stålelementer, så dine ting står meget mere sikkert. Samtidig er disse rum opvarmet, så dine møbler holder sig bedre.
 

Opmagasinering i møbler, er enten møbler som er designet fra starten med opmagasineringsplads, som en sovesofa, eller som andre møbler der er samlet af flere forskellige møbler til et nyt møbel hvor der pludseligt er blevet masser af opmagasineringsplads.


Der er flere steder på internettet hvor du kan finde denne type af møbler som samles af kreative mennesker der forstår at sammensætte flere forskellige møbeltyper, som køkkenskabe og en Box madras som bliver til en seng med opbevaring.

bottom of page